Idols tekee paluun ensi syksynä – tuomaristossa Antti Tuisku, Erin ja Jurek

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suurta suosiota nauttinut Idols-kilpailu tekee paluun ensi syksynä Nelosella. Samalla ohjelman tuomaristo uudistuu, ja uudella tuotantokaudella laulajalupauksia rankkaavat järjestykseen laulajatähdet Antti Tuisku ja Erin sekä tuottaja Jurek.

Uuden tuotantokauden koelaulut alkavat toukokuussa. Antti Tuisku tekee nyt näyttävän paluun Idolsiin, sillä hänen oma musiikkiura alkoi Idolsista vuonna 2003. 14 vuotta myöhemmin ympyrä sulkeutuu ja hän istuu koelauluissa tuomaripöydän toisella puolella.

– Lähden mukaan tosi suurella innolla. Minun itsenikin on ollut vähän vaikea pitää tätä tietoa salassa, koska on niin vahvasti sellainen fiilis, että ympyrä sulkeutuu. En hirveän pitkään miettinyt, kun sanoin, että haluan olla mukana, Antti Tuisku toteaa.

– Kun pääsen sinne pöydän toiselle puolelle. Tiedän, mitä on olla koelaulutilanteessa ja millainen koko prosessi on kilpailijan näkökulmasta. Nyt pääsen etsimään sitä Suomen seuraavaa kovinta pop-tähteä. Onhan tämä minulle ihan mieletön tsäänssi.