Jäätelöjen jäätelö – yhdessä vohvelissa jopa kymmenen palloa

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Los Angelesissa sijaitseva jäätelökioski on saanut runsaasti mediahuomiota yksinkertaisella idealla. Jälkiruokaravintola mahdollistaa usean eri jäätelömaun yhdistämisen tavallista pienempien jäätelöpallojen avulla. Moni haaveilee samanlaisesta jäätelöbaarista myös Suomessa.

Irtojäätelöä ostaessa on vaikeaa päättää, mitä makua vohveliin tai kuppiin haluaa herkuteltavaksi. Perinteisesti jäätelöannoksissa on korkeintaan kolmea eri makua. Gresescent Ice Cream -ravintolassa voi valita vohvelitötteröön kymmentä eri jäätelöä.

Bouquet cone -nimiset jäätelöannokset tehdään pienikokoisella jäätelökauhalla. Toisin sanoen nyt asiakkaat pääsevät maistelemaan laajasta valikoimasta uusia makuja, tai vaihtaa jopa suosikkinsa kokonaan uuteen. Gresescentissä myydään yhteensä 25 eri jäätelömakua.