Kaakaopaketissa odotti yllätys – 250 grammaa kokaiinia!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Espanjan Zaragozassa asuva mies yllättyi pahimman kerran ostettuaan kaakaota paikallisesta ruokakaupasta. Kaakaojauheen lisäksi paketin sisällä oli myös hieman toisenlaista jauhetta.

Nimettömänä pysyttelevä mies oli huomannut kotonaan kaakaopakkauksen olevan jo osittain auki. Sen sisälle oli piilotettu 250 gramman paketti kokaiinia. Mies toimitti huumeet poliisille, joka arvioi sen arvoksi 13.000 euroa.

Poliisi epäilee jonkun laittaneen huumeet pakkaukseen kaupassa, ja tapauksen tutkinta on sittemmin aloitettu. Kokaiinin löytänyt mies on puolestaan nostanut tapauksesta oikeusjutun ruokakauppaa vastaan. i Paper -lehden mukaan mies vaatii korvauksia henkisten vahinkojen vuoksi ja pelkää mahdollista huumeiden salakuljettajien kostoa.