Katy Perry pilaili Britney Spearsin kustannuksella – näin poppari vastasi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Katy Perry piti uuden musiikin julkaisemisesta muutaman vuoden tauon Prism-nimisen albumin julkaisemisen jälkeen. Hän on kommentoinut musiikintekotaukoa sillä, että hän on tauon aikana keskittynyt pitämään omasta henkisestä hyvinvoinnistaan parempaa huolta.

Britney Spearsin fanit ovat olleet raivoissaan siitä, että Katy Perry on vitsaillut Britneyn kustannuksella kertoessaan tauostaan. Katy Perry on US Magazine -lehden mukaan useammassa haastattelussa sanonut, että tauko teki hänelle erittäin hyvää, ja hänen ei ole tarvinnut vielä toistaiseksi ajaa hiuksiaan kaljuksi. Kaljuksi ajamisella nainen viittaa selvästi Britney Spearsin julkiseen loppuunpalamiseen, jolloin hän ajeli hiuksensa pois.

Britney Spearsin fanit ovat pyytäneet Katy Perrylta julkista anteeksipyyntöä popparia kohtaan. Monien mielestä on ollut myös hyvin mautonta vitsailla kenenkään mielenterveydellisillä ongelmilla. Britney Spears ei ole toistaiseksi vastannut Katy Perryn provosoiviin kommentteihin vaan nauttinut perhelomastaan Malibulla.

Moni pitää tosin raamatusta lainattua tekstiä Britney Spearsin vastauksena Katy Perrylle. Britney Spears julkaisi Instagramissa Katy Perryn kommentin jälkeen kuvan auringonlaskusta ja käsien avulla tehdystä sydämestä. Kuvatekstiksi oli kirjoitettu raamatusta lainattu lause: ”Mitä sydän on täynnä, sitä suu puhuu”.

Her mouth speaks from that which fills her heart ❤️ Luke 6:45

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Chasing the dream ?

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

No photo can capture the beauty of a family weekend getaway in Malibu. Thanks @airbnb for the gift of this lovely home ?

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on