Kissa ja kojootti ystävystyivät – epätavallinen parivaljakko rakastaa leikkimistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinmaailmassa nähdään usein hyvin erikoisia ystävyksiä, jotka ovat muodostaneet läheiset suhteet toistensa kanssa siitä huolimatta, että ne olisivat yleensä toistensa viholliset tai toisilleen ravintoa. Nyt videolla nähdään epätavalliset ystävykset kun pelatettu kissa ja kojootti tutustuivat.

Perhe oli aiemmin pelastanut kojootin, jonka he olivat ottaneet lemmikikseen sen kesyynnyttyä. Myöhemmin perhe oli myös pelastanut kissan, joka tuli heidän onnekseen toimeen kojootin kanssa. Videolla nähdään epätavallisissa merkeissä ystävystyneet kissa ja kojootti leikkimässä ja painimassa yhdessä.

Kojootit ovat hieman susia pienempikokoisia lihansyöjiä, jotka pyydystävät luonnosta lähes kaikkea. Tämän vuoksi onkin melko epätavallista nähdä kissa ja kojootti yhdessä leikkimässä ja osoittamassa hellyyttä toisilleen. Videolla nähdään miten kojootti kierähtää välillä selälleen ja antaa kerta toisensa jälkeen kissan hyökätä päälleen.