Matkalle pelkillä käsimatkatavaroilla? Takkiin saa nyt 15 kiloa tavaraa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Lentokentillä näkee ihmisiä, jotka tunkevat päälleen useampia vaatekerroksia vain siksi, että he välttyisivät liian painavien matkatavaroiden lisämaksuilta. Osa lentoyhtiöistä veloittaa lisämaksua ruumaan menevistä laukuista, ja tällöin kekseliäisyys nousee arvokkaaseen asemaan käsimatkatavaroita pakatessa.

Perinteisesti pieneen vetolaukkuun mahtuu tarpeeksi vaihtovaatteita ja tavaraa pitkää viikonloppulomaa varten. Nyt avuksi voi ottaa Airport Jacket -nimisen tuotteen, jossa 14 tilavaa taskua lisätavaroille. Andrew Benken suunnittelema tuote soveltuu erityisesti henkilöille, jotka eivät halua maksaa ekstraa ruumaan menevästä matkalaukusta.

Kickstarter

Tuote hakee parhaillaan rahoitusta Kickstarter-kampanja avulla. Takin kerrotaan kantavan helposti 15 kiloa tavaraa taskuissaan. Kannattaa kuitenkin muistaa, että lentokoneen matkustamoon vietäviä tuotteita ja tavaroita koskevat tiukat määräykset. Takin voi käytön jälkeen viikata tavaroineen integroituun kassiin.