Poliisi vahvisti: Justin Bieberiä epäillään rikoksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber oli viime vuonna osallisena tappelussa Yhdysvaltojen Clevelandissa. Paikallisen hotellin edessä tapahtunut välikohtaus päätyi videolle, joka levisi nopeasti verkossa.

Nyt Clevelandin poliisi on nimennyt Justin Bieberin epäillyksi pahoinpitelyyn. Tappelun toinen osapuoli kertoi viranomaisille tilanteen alkaneen Bieberin napattua hänen aurinkolasinsa. Mies oli tämän jälkeen ottanut kuvan poptähdestä, mikä oli suuttuttanut hänet ja johtanut käsirysyyn.

Mies kertoo joutuneensa sairaalaan tappelussa syntyneiden vammojen, kuten aivotärähdyksen seurauksena. TMZ-sivuston mukaan hän oli yrittänyt sopia tapausta tuomioistuimen ulkopuolella.

Justin Bieber ei kuitenkaan suostunut sovittelemaan tapausta, ja niinpä mies päätti tehdä tapaukesta viranomaisasian. Poliisi tutkii parhaillaan tapausta. Ketään vastaan ole toistaiseksi nostettu syytteitä.