Suomalaisyhtiön työpaikkailmoitus: ”Kunnon mummolle töitä tarjolla!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisissa yrityksissä on jo muutaman vuoden ajan työskennellyt paikoittain niin sanottuja toimistomummoja. Iäkkäänpuoleiset toimiston hengettäret luovat usein mukavaa kodinomaisuutta ja hyvää yhteishenkeä toimistoon. Nyt sellaista haetaan Orivedellä.

– Etsimme sukkatehtaallemme Orivedelle Ikiomaa osa- tai kokoaikaista Mummoa, jonka päätehtävänä olisi maukkaiden, monipuolisten ja ravitsevien keittojen valmistus päivittäin n. 15 hengen nälkäiselle joukkueelle. Työtehtäviin kuuluu lisäksi kahvin keittoa, kaupassa käyntiä eikä satunnainen mustikkapiirakan leipominenkaan olisi pahitteeksi, Jar-X Oy:n ilmoituksessa kerrotaan.

Lisäksi työtehtäviin kuuluu ilmoituksen mukaan kukkien hoitamista, villakoirien häätämistä nurkista ja huolenpitoa muista ihmisistä. Työsuhde-etuihin lukeutuvat muun muassa yhteiset teatterimatkat ja lautapeli-illat sekä perjantai-bingo. Hakemukset voi lähettää 15. maaliskuuta mennessä sähköpostitse osoitteeseen keittomummo@jar-x.fi.