Ammattipelaajaa huijattiin – äänimies olikin urheilijalegenda

Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuonna amerikkalaista pesäpalloa ammatikseen Chicago Cubs -joukkueessa pelaava Kris Bryant pääsi juksaamaan yliopistojoukkueen pelaajia Red Bullin ideoimalla videolla. Kris Bryant esitti tällöin opiskelijaa, joka oli liittymässä heidän joukkueeseensa. Opiskelijat pelästyivät hurjan taitavaa lyöjää, joka kuitenkin osoittautui tunnetuksi ammattipelaajaksi.

Nyt Red Bull päätti tänä vuonna tehdä uuden samanhenkisen jekun, mutta tällä kerralla pilailtiinkiin itse 25-vuotiaan Kris Bryantin kustannuksella. Siitä huolimatta, että Bryant oli itse viime vuonna mukana pilassa, hän ei voinut aavistaa joutuvansa itse samanlaiseen hämmentävään tilanteeseen.

Kris Bryantille oli kerrottu aiemmin, että hän tulee näyttämään hänen taitavia lyöntejään videolla, joka kuvattaisiin aloitteleville pelaajille harjoitusvideoksi. Yllättäin syöttäjä sai kuitenkin kesken kuvausten puhelun, jonka jälkeen hänen tuli kiiruhtaa paikalta pois. Paikalla ollut äänimies tarjosi työryhmälle auttavaa kättään ja lupautui syöttämään Bryantille muutaman pallon.

Bryant yllättyi huomatessaan, että mies ei olekaan yhtään hassumpi syöttäjä. Vähitellen hän sai todella hämmentyä nähdessään, että itseasiassa äänimies on uskomattoman taitava syöttäjä kierrepallojensa kanssa. Lopulta vaativien syöttöjen jälkeen paljastuu, että palloa heittänyt mies olikin legendaarinen ja korkealle arvostettu syöttäjä Greg Maddux, jonka taitava maskeeraus onnistui naamioimaan miehen täysin tuntemattomaksi.