Näyttelijätär kommentoi vartaloaan kahden synnytyksen jälkeen – tämä jokaisen äidin pitäisi ymmärtää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

29-vuotias näyttelijätär Blake Lively on saanut miehensä Ryan Reynoldsin kanssa kaksi lasta. Pariskunnan nuorin lapsi syntyi vasta viisi kuukautta sitten, mutta Blake Lively on jo todella hyvässä kunnossa fyysisesti. Näyttelijätär ei kuitenkaan aio ottaa vartalostaan mitään paineita.

Ennen raskautta Lively nähtiin elokuvarooleissa, joissa hän oli bikineissä ja esitteli timmiä vartaloaan. Nyt asiat ovat kuitenkin muuttuneet kahden synnytyksen myötä. Blake Lively tiedostaa sen, että hänen vartalonsa ei ole enää entisellään, mutta hän opettelee kuitenkin uudelleen rakastamaan sitä.

Blake Lively kommentoi E!News-sivustolle, että oman vartalon hyväksyminen synnytysten jälkeen on prosessi. Lively muistaa kuitenkin mihin hänen kehonsa pystyy ja hän haluaa oppia rakastamaan hänen oman vartalonsa kaikkia eri versioita. Vartalo ei naisen mukaan tämän toisen lapsen synnytyksen jälkeen tunnu vielä omalta, mutta hän kuitenkin pitää siitä.

Splash
Splash
Splash