Donald Trumpin twiiteistä emo-kappale – hulvaton lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltojen presidentiksi 20. tammikuuta noussut liikemies Donald Trump on joutunut lukemattomia kertoja naurunalaiseksi omilla sosiaalisen median päivityksillään. Trump on innokas Twitterin käyttäjä, mutta hänen julkaisunsa eivät aina pääty hyvin.

Donald Trumpin monista Twitter-päivityksistä on tehty lukemattomia meemejä ja erilaisia vitsejä. Nyt Trumpin julkaisut on koottu kokonaisen kappaleen sanoitukseksi, ja kappaleen musiikkilajiksi on valikoitunut tunteellinen ja melankolinen emo, joka näyttäisi sopivan tekstin taustalle täydellisesti.

Donald Trumpin twiitit ovat hyvin usein negatiivisia, tunteellisia ja ne on kirjoitettu syyllistävään tai valittavaan sävyyn. Tällainen tekstityyli sopii emo-tyylisen kappaleen lyriikoiden pohjaksi täydellisesti, ja kappaleesta onkin syntynyt huvittavan toimiva kokonaisuus.