Jada Pinkett Smith on yhä bikinikissa – paljasti rantakuntonsa Havaijilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Will Smithin näyttelijävaimo Jada Pinkett Smith luotsaa nykyisin perheen tähtikatrasta, koska koko perhe on suuntautunut viihdelalle. Poika Jaden ryhtyi näyttelijäksi ja tytär Willow laulajaksi, mutta myös Jada on edelleen otsikoissa.

Viime vuonna Oscar-gaalaa rasismisyytteiden takia boikotoinut näyttelijäkaunotar on viime aikoina ollut harvakseltaan otsikoissa, mutta eilen paparazzit bongasivat hänet nauttimassa rantaelämästä Havaijilla. Jada osoitti, että hän on edelleen huipputimmissä bikinikunnossa.

Jada Pinkett Smitt paljasti taannoin lehtihaastattelussa, ettei hän uskonut nuorempana elävänsä yli kaksikymppiseksi. Näyttelijäkaunotar varttui vaarallisessa naapurustossa, jota dominoivat huumeidenkäyttäjät ja jengiläiset. Näyttelijäkaunotar asui huumeriippuivaisen Adrienne-äitinsä ja mumminsa Marionin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash