Jodie Marsh sai avioeronsa vireille – viiden vuoden selibaatti vuorossa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kehonrakentajana, glamourmallina ja mediapersonana tunnettu Jodie Marsh erosi viime vuoden keväällä aviomiehestään James Placidosta. Nainen on yrittänyt hakea avioeroa siitä lähtien. Nyt mies on allekirjoittanut avioeron ensimmäisen vaiheen asiakirjat.

Tatuoitu beibe on koko vuoden harmitellut sosiaalisessa mediassa, että ei ole vieläkään päässyt eroon pikaromanssistaan, James Placidosta. Pariskunta avioitui, mutta erosi kahdeksan kuukautta vihkimisen jälkeen. Jodie Marsh sai vihdoinkin avioeron virallisesti vireille.

Nainen hehkutti Twitterissä ostavansa pullon parasta samppanjaa. Hän nauttii täysin rinnoin vapaudestaan ja sinkkuajastaan. Äskettäin nainen kertoi medialle, että aikoo olla viisi vuotta selibaatissa. Miltei samoihin aikoihin hän kertoi nauttivansa kauniista kodista, jossa ei ole miehiä sotkemassa.

https://www.instagram.com/p/BQbhVgLD8np/