Poliisi joutui puuttumaan penkkariajeluun Turussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen ympäri Suomea järjestettiin penkkariajeluita, kun abiturientit lopettivat koulunkäyntinsä ja siirtyivät lukulomalle. Kuorma-autojen paraatit eivät aina suju suunnitelmien mukaan, koska lavoilta heitettävät makeiset saavat usein katsojat rynnimään tielle saakka. Niin kävi nyt Turussa.

Kello 12.40 Turussa alkaneeseen penkkariajeluun jouduttiin turvallisuuden vuoksi puuttumaan poliisin toimesta. Kauppatorille oli kasautunut satoja ihmisiä seuraamaan ajelua. Väkijoukko siirtyi hiljalleen torin puolelta kadun puolelle, joten poliisi joutui jo katkaisemaan vastaantulevan liikenteen torin kohdalla. Ongelmat ei kuitenkaan päättyneet siihen, koska yleisö siirtyi koko ajan enemmän ajotien puolelle.

– Kello 13:30 maissa ajoväylä yleisön keskellä kävi niin ahtaaksi ja vaaralliseksi, että yleisön turvallisuuden takia poliisi ohjasi penkkariautojen letkan Brahenkadulta ylös Maariankadulle, minkä jälkeen ajelu jatkui vielä noin klo 14 saakka, poliisi kommentoi tilannetta.