Putkimiespoikaystävälle tyly ansa – asiakas halusi maksaa seksillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa julkaistaan To Catch a Cheater -nimistä sarjaa, jossa Louis-niminen juontaja auttaa miehiä ja naisia selvittämään, että olisiko heidän kumppaninsa valmis pettämään heitä. Nyt eräs tyttöystävä halusi tietää, että pettäisikö hänen poikaystävänsä häntä juuri ennen ystävänpäivää.

Tyttöystävä oli järjestänyt Louisin avulla hänen miehelleen ansan. Mies on ammatiltaan putkimies, minkä vuoksi tyttöystävä halusi tietää, että voisiko mies langeta houkutuksiin jos asiakas tyrkyttäisi itseään hänelle. Tyttöystävä sai kuvatun materiaalin nähtyään yllättyä iloisesti.

Videolla nähdään miten seksikkäissä alusvaatteissa oleva nainen yrittää iskeä putkimiestä ja maksaa hänen tekemää työtään seksillä. Miehen lähtiessä pois nainen yrittää vielä kaikin keinoin saada putkimiestä harrastamaan kanssaan seksiä, mutta mies pitää pintansa ja poistuu kiltisti paikalta.