Rita Oran muhkea kaula-aukko vangitsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rita Oran fanit odottavat jo viidettä vuotta, että naisen uusi albumi julkaistaisiin. Popkaunotar nousi julkisuuteen vuonna 2012 How We Do (Party) -nimisellä kappaleella, joka nousi monissa maissa nopeasti listaykköseksi. Lokakuussa Rita teki mallisopimuksen Tezenis-alusvaatemerkin kanssa.

Viime aikoina Rita on kuvattu pääasiassa ulkomusiikillisissa merkeissä, ja nyt hänet ikuistettiin New Yorkissa valkoisessa asussa. Sen muhkea kaula-aukko paljasti pintaa juuri sopivasti, että se varasti huomion itseensä.

Rita Ora riitaantui levy-yhtiönsä kanssa vuonna 2015, mutta sai viimein oikeusjutun sovittua vuoden 2016 toukokuussa. Nainen allekirjoitti uuden sopimuksen Atlantic Records -levy-yhtiön kanssa kuukausi sitten, minkä ansiosta fanit luultavasti pääsevätkin pian kuulemaan naiselta myös lisää musiikkia.

Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat