Rita Oran muhkea kaula-aukko vangitsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rita Oran fanit odottavat jo viidettä vuotta, että naisen uusi albumi julkaistaisiin. Popkaunotar nousi julkisuuteen vuonna 2012 How We Do (Party) -nimisellä kappaleella, joka nousi monissa maissa nopeasti listaykköseksi. Lokakuussa Rita teki mallisopimuksen Tezenis-alusvaatemerkin kanssa.

Viime aikoina Rita on kuvattu pääasiassa ulkomusiikillisissa merkeissä, ja nyt hänet ikuistettiin New Yorkissa valkoisessa asussa. Sen muhkea kaula-aukko paljasti pintaa juuri sopivasti, että se varasti huomion itseensä.

Rita Ora riitaantui levy-yhtiönsä kanssa vuonna 2015, mutta sai viimein oikeusjutun sovittua vuoden 2016 toukokuussa. Nainen allekirjoitti uuden sopimuksen Atlantic Records -levy-yhtiön kanssa kuukausi sitten, minkä ansiosta fanit luultavasti pääsevätkin pian kuulemaan naiselta myös lisää musiikkia.

Splash
Splash
Splash