Sinkut paljastivat: Uber-kuskeilta parhaat parisuhdeneuvot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset ja miehet uskoutuvat usein ystävilleen ja sisaruksilleen kun heillä on kysymyksiä deittailusta tai he haluavat kuulla toisen ihmisen mielipiteen uuden tuttavan lähettämän viestin sisällön merkityksestä. Nyt tuoreen kyselyn avulla saatiin selville, että parhaat neuvot saattavatkin olla peräisin entuudestaan tuntemattomilta ihmisiltä.

Miehet kertoivat kysyvänsä parisuhde- ja deittailuneuvoja eniten miespuolisilta ystäviltään. Jos pulma ei tällä ratkennut, he kääntyivät naispuolisten ystävien puoleen tai työkavereiden, sisarusten ja jopa entisen tyttöystävän puoleen. Naisten kohdalla neuvoja kysyttiin hieman lähempää.

66 prosenttia naisista kertoi haluavansa kuulla ensiksi tyttökavereiden mielipiteen, minkä jälkeen he kääntyivät miespuolisen ystävän puoleen. Tämän jälkeen he uskoutuivat työkavereilleen ja sisaruksilleen. Miehistä poiketen jopa 27 prosenttia naisista kertoi kysyvänsä neuvoja myös omilta vanhemmiltaan.

Kyselystä kävi ilmi, että seksiä halutessaan neuvoja kannattaa kuitenkin kysyä omalta Uber-kuskilta, joka on ennestään tuntematon henkilö. Uber-kuskin neuvojen jälkeen ihmiset olivat jopa kolme kertaa todennäköisemmin saaneet seksiä. Uber-kuskien neuvot saattoivat olla siitä syystä järkevimmät, että he ajattelivat parisuhdepulmia aina yleisemmältä tasolta siitä syystä, että he eivät tunteneet kyseistä naista tai miestä.