Plus-kokoinen malli mukana Michael Korsin näytöksessä – tältä se näytti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuosien aikana muotilehtien palstoilla ja mainoksessa on nähty yhä enemmän pluskokoisia malleja. Yksi suosituimmista pluskokoisista malleista on kaunis Ashley Graham, joka on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja tehnyt jälleen historiaa saavutuksillaan.

Erikokoiset naiset ovat päässeet yhä useammin mainoksiin, mutta muotinäytöksissä on kuitenkin nähty edelleen pääasiallisesti hoikkia malleja, jotka mahtuvat suunnittelijoiden näytekokoihin. Nyt Ashley Graham pääsi kuitenkin Michael Korsin näytökseen, ja on Teen Vogue -lehden mukaan ensimmäinen pluskokoinen malli, joka tämän on tehnyt.

Michael Kors esitteli juuri New Yorkissa 2017 vuoden syksyn mallistoaan. Muotinäytöksessä käveli muun muassa Bella Hadid ja Kendall Jenner, joiden varjoon Ashley Graham ei millään muotoa jäänyt. 28-vuotias Graham hoiti työnsä esimerkillisesti ja näytti upealta suunnittelijan mustassa mekossa ja harmaassa turkistakissa.

Splash
Splash
Splash