Hämmentävä video – Tom Cruise putoaa elokuvien läpi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Tom Cruise on tehnyt jo 1980-luvun alusta lähtien menestyksekästä uraa Hollywoodissa. Uralle mahtuu kymmeniä rooleja niin toiminnan, draaman kuin komediankin parissa.

Twitter-käyttäjä Dr. Machakil päätti käyttää editointikykyjään hyödyksi ja luoda videon, jossa Tom Cruise päätyy myös elokuviin joissa hän ei näyttele. Videolla Hollywood-tähti putoaa Vanilla Sky -elokuvastaan muiden seikkailujen maailmoihin.

Putoava Cruise vierailee muun muassa elokuvissa Star Wars: Kloonien hyökkäys, Matrix, Harry Potter ja Azkabanin vanki ja Taru sormusten herrasta: Kaksi tornia läpi. Dr. Machakilin ensimmäinen versio videosta kesti vain puolitoista minuuttia, mutta myöhemmin mies päätti tehdä videosta pidemmän version.