Justin Bieber oli anteliaalla tuulella – tarjosi poliisipartiolle kahvit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber ilmoitti viime vuoden toukokuussa faneilleen, että hän ei tule enää ottamaan heidän kanssaan yhteiskuvia, koska kuvien ottamisen vuoksi poptähdestä tuntui siltä kuin hän olisi ollut eläintarhan eläin. Nyt Bieber näyttäisi kuitenkin lipsuneen tästä kuvauskiellosta.

Justin Bieber oli käynyt illalla hakemassa kahvia kahvilasta, jossa oli ollut myös muutamia poliiseja jonottamassa. Bieber oli päättänyt olla poliiseille todella ystävällinen ja maksaa jokaisen kahvilalaskun. Tämän lisäksi hän oli suostunut poliisien kanssa vielä yhteiskuviinkin.

Justin Bieber oli jäänyt TMZ-sivuston mukaan kahvilaan juttelemaan poliisien kanssa noin 15 minuutin ajaksi ennen kuin hän oli jatkanut matkaansa. Bieber oli myös anteliaalla tuulella ollessaan jättänyt laskujen maksamisen jälkeen 10 dollarin juomarahan kahvilan työntekijälle.