Kate Hudson ihmettelee deittailusovelluksia – ”Haluan löytää miehen kahvilasta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kate Hudson elää tällä hetkellä sinkkuna kiistettyään lopullisesti huhut, joiden mukaan hän olisi tapaillut vastaeronnutta Brad Pittiä. Hudson on kertonut olevansa deittailun suhteen hieman vanhanaikainen eikä hän usko deittailusovellusten toimimiseen.

Nykyään moni sinkkunaisena ja -miehenä elävä käyttää usein esimerkiksi Tinder-sovellusta löytääkseen itselleen uutta treffiseuraa. Kate Hudson on kuitenkin kommentoinut Daily Mail -lehden mukaan, että hänen mielestään treffiseuran kertakäyttöisyys on sovelluksissa omituista. Tinderissä olevat ihmiset alkavat kevyesti juttelemaan ja voivat jopa tavata, mutta harvemmin se johtaa ikinä mihinkään.

37-vuotias näyttelijäkaunotar on rakkauden suhteen vanhanaikaisempi ja uskoo enemmän kasvokkain flirttailemiseen. Kate Hudson pitäisi siitä, että joku tulisi suoraan juttelemaan hänelle esimerkiksi kahvilassa. Hudson olisi otettu siitä, että mies esittäytyisi suoraan rennon itsevarmasti ja kysyisi häneltä, että haluaisiko hän viettää miehen kanssa aikaa jonakin päivänä.