MMA-ottelija Kardashianeista: ”Haluan nähdä ne läskit livenä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

28-vuotias MMA-ottelija Conor McGregor on ollut uutisotsikoissa voitokkaiden otteluiden lisäksi myös monta kertaa hänen itsevarmojen ja röyhkeiden kommenttien ja tekojen vuoksi. Hetki sitten fanit metelöivät siksi, että mies oli leikannut heidät yhteiskuvasta pois kokonaan. Nyt McGregor on antanut erikoisia ja loukkaavia kommentteja Kardashianien sisaruksia koskien.

Conor McGregor poseerasi GQStyle-lehden kannessa ja näyttää kuvassa komealta, mutta hänen kommenttinsa ovat kuitenkin tyrmistyttäneet monia naisia. McGregor kertoi Complex-sivuston mukaan toivovansa, että hän pääsisi Malibussa vieraillessaan näkemään Kardashianin siskokset. Mies kommentoi: ”Haluan nähdä miltä ne läskiperseet näyttävät oikeasti”.

Monet ovat ihmetelleet Kardashianien muodokkaita takapuolia, mutta Conor McGregorin kommentit olivat kuitenkin uskomattoman tylyjä ja alentavia. Mies vielä tarkensi, että hän ei ihaile Kardashianien perhettä millään muotoa, mutta haluaisi vain mielenkiinnosta nähdä miltä naisten suuret takapuolet todella näyttäisivät luonnossa.