Nainen osti ankkaa illalliselle – järkyttyi paketin sisällöstä

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

21-vuotias Tiarra Duncan -niminen nainen oli ajatellut tekevänsä hienon illallisen. Hän oli suunnitellut valmistavansa ankkaa appelsiinikastikkeessa, ja ateriaa varten hän oli hakenut kaupasta haluamansa proteiinin. Naista odotti kuitenkin kotona pieni yllätys kun hän oli avannut paketin.

Duncan oli Buzzfeed-sivuston mukaan ajatellut ankan näyttävän samalta pakkauksesta pois otettaessa kuin esimerkiksi kokonainen kana tai kalkkuna. Duncanin hämmästykseksi kokonaisena ostettu ankka todella oli kokonainen ja sillä oli pää ja koivetkin tallella.

Nainen kauhistui pahemman kerran ja julkaisi säikähdyksensä aiheuttaneet kuvat hänen Twitter-kanavallaan. Kuvaparin jälkeen monet vegaanit ja kasvissyöjät ovat olleet sosiaalisessa mediassa raivoissaan siitä, että ihmiset eivät ymmärrä lihaa ostaessaan, että he todella syövät kyseistä eläintä. Kasvissyöjien mielestä lihaa syövän ihmisen ei tulisi säikähtää kuolleen eläimen pään näkemistä, koska eläin on kyseistä henkilöä varten lopetettu.