Taapero oli pudota pöydältä – myyjän uskomaton reaktio pelasti

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ihmiset reagoivat toisinaan vaarallisiin tilanteisiin tavalla, joka saattaa vaikuttaa lähes yliluonnolliselta. Nyt hämmästystä on herättänyt texasilaismies, joka Facebookissa jaetulla videolla pelastaa taaperon uskomattomien refleksiensä avulla.

Laskuvarjotuotteita myyvässä iFly-liikkeessä kuvatulla videolla pariskunnan taaperoikäinen lapsi on seisomassa tiskin päällä. Yhtäkkiä lapsi horjahtaa, ja on tippua pää edellä lattialle. Onneksi liikkeen myyjä Jesse ”Tex” Leos onnistuu reagoimaan tilanteeseen salamannopeasti.

Leos onnistuu nappaamaan pojan ennen kuin hän tippuu alas. Mies kuittaa tapauksen valvontakameralle esittelemällä hauistaan ja näyttämällä peukaloa. Näin uskomattoman pelastuksen jälkeen kameralle leveily onkin ehdottomasti ansaittua.