100-vuotiaat kertovat rakkaudesta – kuuntele tarkasti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nuorten ihmisten kannattaa kuunnella vanhempia, koska vanhusten elämänkokemuksesta ja heidän kertomista tarinoistaan nuoret voivat oppia paljon. Nyt yli satavuotiaat naiset istahtivat kameran eteen ja kertoivat Allure-sivustolle mitä he ovat oppineet rakkaudesta.

101-104 -vuotiaat naiset kertovat kameran kuvatessa omista avioliitoistaan ja muistelivat lämmöllä sitä millaisia lempinimiä aviomiehillä heille oli. Yksi vanhuksista kertoi neuvon, jonka avulla nainen voi tietää, että mies pitää hänestä. Jos mies vie naisen katsomaan hänen perhettään se tarkoittaa sitä, että hän todella välittää naisesta ja on tosissaan hänen kanssaan.

Betty-nimisellä vanhuksella oli sinkkunaisille ihana viesti. Hän kertoi, että maailmassa on paljon todella hyviä ja kauniita miehiä, jotka etsivät mukavia naisia rinnalleen. Yksi vanhuksista vielä kertoi, että iällä ei ole merkitystä mikäli toista aidosti rakastaa.