Onnettomuus huvipuistossa videolle! Laite hajosi täysin kesken ajon

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä pelkää huvipuistolaitteisiin menemistä, koska kuvittelevat turvakaarien tai tukirakenteiden pettävän. Onneksi huvittelulaitteistoja tarkastetaan ja huolletaan säännöllisesti. Toisinaan otsikoihin kantautuu huvipuistovierailijoiden ikävämpiä tarinoita.

Chileläisessä Liguan kaupungissa sijaitsevassa huvipuistossa on käynyt vakava onnettomuus. Pyörivän Samba-nimisen laitteen akseli on irronnut kesken huviajelun ja laite rysähti maahan. Daily Mailin mukaan laitteessa oli onnettomuushetkellä 13 lasta.

Laite on tarkoitettu vain yli 18-vuotiaille, mutta uhrien joukossa oli 9-16-vuotiaita. Alaikäisten mukanaolo on antanut syyn poliisitutkinnalle. Kukaan lapsista ei loukkaantunut vakavasti. Onnettomuusvideo on julkaistu Youtubeen.