Kaasona työskentelevä paljasti omituisimmat häätilanteet: ”Morsian niin humalassa…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jen Glantz on perustanut Bridesmaid for Hire -nimisen yrityksen, joka vuokraa ammattimaisia morsiusneitoja häihin morsiamen avuksi. Moni voi ihmetellä, että kuka haluaisi tuntemattoman ihmisten omaksi kaasokseen, mutta ilmeisesti melko moni.

Glantz kertoi Elite Daily -lehdelle, että syy morsiusneidon palkkaamiseen on yleensä se, että morsiamen on paljon helpompi antaa tuntemattomalle ihmiselle likaisiakin kaason tehtäviä ja luottaa häneen. Tuntemattomalle ja palkatulle morsiusneidolle voi myös puhua vapaammin omista peloistaan ja parisuhteen haasteista ennen alttarille astelemista. Useimmat morsiamet eivät halua avautua negatiivisista asioista ystävilleen juuri ennen häitä.

Jen Glantz on ehtinyt näkemään monia häitä ja hyvin erikoisia tilanteita juhlissa. Nainen paljasti neljä omituisinta tilannetta, jotka hän on joutunut työssään näkemään.

1. Morsian on niin humalassa, että ei ole pysyä pystyssä kirkossa.

2. Hääpari riitelee ja huutaa toisilleen vihaavansa toisiaan juuri ennen alttarille astelemista.

3. Morsiusneidot oikuttelevat ja yrittävät pilata ystävänsä häät.

4. Hääpari epäröi ja menee naimisiin vain siksi, että juhlavieraat eivät joudu pettymään.