Koira valmistautuu lenkille – tämä pitäisi opettaa jokaiselle koiralle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ziggy-niminen staffordshirenterrieri on todella taitava koira, joka on oppinut monenlaisia hauskoja temppuja. Yksi niistä liittyy siihen miten koira ja omistaja valmistautuvat ulos kävelylle lähtemiseen.

Videolla nähdään miten innoissaan Ziggy on kun mies kertoo sille, että koira on pääsemässä ulos kävelylle. Mies kuitenkin muistuttaa rauhallisesti koiraa siitä, että Ziggy tarvitsee talutushihnan ennen kuin he voivat mennä ulos. Ziggy juoksee toiseen huoneeseen ja palaa nopeasti talutushihna suussaan miehen luo.

Tämän jälkeen mies pyytää koiraa hakemaan vielä oman ulkoilutakkinsa ja lopuksi kaulapannankin. Innostuksestaan huolimatta koira onnistuu tekemään kaiken pyydetyn ja saa isännältä isot kehut. Lopullinen palkinto taitaa kuitenkin olla se parhain, kun koira pääsee ulos kävelylle miehen kanssa.