Maailman romanttisin työ: Nainen suunnittelee työkseen täydellisiä kosintoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ash Fox suunnittelee ja valokuvaa työkseen täydellisiä kosintoja. Moni voi unelmoida kosinnasta, joka on kuin elokuvien romanttisista kohtauksista ja haaveilla kosimispaikan olevan koristeltu kuin parhaissa Pinterest-kuvissa. Fox toteuttaa nämä unelmat pariskunnille.

Ihmiset voivat käyttää häiden suunnttelemiseen apunaan hääsuunnittelijaa, mutta monet tarvitsevat nykyään apua jo täydellisen kosinnan suunnittelun suhteen. Ash Fox asuu New Yorkissa, mutta auttaa kuitenkin sekä miehiä että naisia ympäri maailmaa kosimaan kumppaniaan mitä kauneimmilla tavoilla.

Ash Fox saa joka viikko noin kolme toimeksiantoa ihmisiltä, jotka kaipaavat kosimisessa apua. Foxin asiakkaat ovat iältään 18-85 -vuotiaita ja haluavat kosinnaltaan eri asioita, minkä vuoksi Foxin työ onkin vaihtelevaa. Nainen kertoo romanttisena ihmisenä rakastavansa omaa ammattiaan koska hän saa olla läsnä ihmisten onnellisimmissa hetkissä.