Suosikkinäyttelijä paljasti – palaa Vampyyripäiväkirjat-sarjaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjasta tunnettu kaunotar Nina Dobrev on sarjassa niin keskeinen hahmo, että monet fanit ovat toivoneet naisen palaamista ohjelmaan. Nyt näyttäisi siltä, että heidän toiveensa on viimeinkin toteutumassa.

Sarjassa näyttelevät tähdet paljastivat viime kesänä, että tämä kahdeksas tuotantokausi tulee olemaan suositun sarjan viimeinen. Nina Dobrev jätti sarjan kuudennen tuotantokauden lopussa, minkä jälkeen sekä fanit että näyttelijät ovat toivoneet naisen palaamista sarjaan. Nyt Nina Dobrev julkaisi kuvan, joka vihjaa suoraan, että näin on todella käymässä.

Näyttelijätär julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan, jossa nähdään yhden Vampyyripäiväkirjat-jakson käsikirjoitus, jonka päällä lukee Dobrevin nimi. Nainen vakuuttaa faneille, että kyseessä on uusi kuva, minkä lisäksi hän on kertonut aihetunnisteissa olevansa takaisin sarjan kuvauksissa.

I know it's Thursday, but this is not a TBT. #BackOnSet #TVDForever

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on