Sampo Kaulanen halutaan ravintolabisnekseen: ”Kyseessä tunnettu brändi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen tunnetaan Äkäslompolossa sijaitsevan Jounin Kaupan isäntänä, joka on nostanut kyläkauppansa maan tunnetuimpien markettien joukkoon. Viime aikoina Kaulanen on väläytellyt laajentamista Etelä-Suomeen, mutta nyt vuorossa on jälleen uusi ala.

Kauppiasta on nimittäin alustavasti pyydetty mukaan ravintolatoimintaan. Kaulanen kertoi asiasta itse päivityksessään, joka suorastaan tihkui innostusta.

– Sain ehdotuksen et lähtisinkö mukaan ravintolabisnekseen kelpo osuudella! No, näitähän nyt tulee ja menee mut nyt on kyseessä tunnettu brändi ja sen takia homma kiinnostaa! Häätyy hunteerata! Kyllähän tämä pittää sekata! Alkaisko se tästä uuden alueen valloitus ja vieläpä ihan pääkaupunki seudulta, Sampo Kaulanen kirjoittaa.

Ravintola-ala on tunnetusti tuulista, ja siellä brändit ja teemaravintolat tulevat ja menevät nopeasti. Myös Kaulanen tietää alan vaarat.

– Ja joo! On riskejä, kilpailtu ala! Varsinkin Helsingissä mut jotenkin tämä tunnettu nimi houkuttelee!