StaraTV: Lauri Tähkä haastattelussa – kahmi palkinnot Iskelmä Gaalassa

Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkiartisti Lauri Tähkä oli voitokas perjantaina Tampereella järjestetyssä Iskelmä Gaalassa. Hänet palkittiin paitsi Vuoden miesartistina myös Vuoden albumi ja Vuoden iskelmä -palkinnoilla. Stara tapasi Tähkän ensimmäisen palkinnon jälkeen gaalaillan takahuoneessa.

Lauri Tähkä kertoo haastattelussa kuulumisiaan ja muun muassa tulevasta Hartwall Areenan jättikeikastaan. Samalla hän valottaa myös päihteettömyyttään ja sen vaikutuksia artistin hektiseen elämään. Viime aikoina laulajaa ei ole enää nähty takavuosien tapaan kiipeilemässä esimerkiksi lavarakenteissa, ja siihenkin suosikkiartisti paljastaa Staran haastattelussa syyn.

Lauri Tähkä on kerännyt urallaan yhteensä jo kymmenen palkintoa Iskelmä Gaalassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat