Vastasyntyneellä neljä jalkaa ja kaksi penistä – perhe pitää jumalallisena

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Olemme usein uutisoineet Intiassa syntyneistä erikoislapsista, joilla on useita raajoja tai muita epämuodostumia. Tällä kertaa otsikoihin on noussut vastasyntynyt poika, jolla on neljä jalkaa ja kaksi penistä.

Puladinnin kylästä kotoisin oleva 23-vuotias Lalitamma ja hänen 26-vuotias miehensä Chennabasava ovat saaneet pojan. Sunnuntaina syntyneellä pienokaisella on neljä jalkaa ja kahdet sukupuolielimet. Pariskunta pitää epämuodostunutta lastaan lahjana, sillä hän on jumaliin verrattavissa oleva useampine raajoineen.

Lääkärihenkilökunta on toimittanut lapsen jatkotutkimuksiin. Lapsen ylimääräiset raajat tullaan leikkaamaan pois. Perhe olisi halunnut kasvattaa lapsen epämuodostuneena, mutta lääkärit saivat heidät ylipuhuttua, Times Of India uutisoi.