Draken uusi blingbling kääntää katseita – arvo omakotitalon verran

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Samaan aikaan kun miehet ostavat naisilleen ystävänpäivälahjaksi muutaman kympin maksavia korvakoruja, törsää maailman suosituimpiin räpartisteihin kuuluva Drake kaulakoruunsa 100.000 dollaria. Korussa on vaatemerkin logo.

Stone Island -brändi on näyttävästi mukana Draken kiertueella, sillä artisti kantaa yhtiön timantein koristeltua kultalogoa kaulassaan. Kolmekymppisen Draken esittelemä blingbling on 800 grammaa painava kultakoru, jossa on mustia, vihreitä ja keltaisia timantteja, TMZ uutisoi. Riipuksen hinnalla ostaisi monesta suomalaiskaupungista omakotitalon tontteineen.

Drake sijoitti äskettäin toisen 100.000 dollaria ostamaansa kaulakoruun. Mies antoi sen pikaihastukselleen laulaja Jennifer Lopezille noin kuukausi sitten. Draken ja Jenniferin suhde kuitenkin kariutui yhtä nopeasti kuin ehti alkaa.

@lilduke60 and me out here every night doing road ??

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

UK Town Benny dropped off a classic @benballer @teo_rivetti @tiarivetti

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on