Islannin presidentti kieltäisi ananaksen pizzantäytteenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuusta saakka Islannin presidenttinä toiminut Guoni Thorlacius Johannesson nauttii maassaan todella poikkeuksellisen suurta suosiota, sillä hänen kannatuksensa on nykyisin ällistyttävät 97 prosenttia. Nyt presidentti on noussut otsikoihin pizzojen täytteitä koskevan kommenttinsa vuoksi.

Johannesson oli äskettäin vierailemassa paikallisessa koulussa, jossa oppilaat saivat esittää hänelle kysymyksiä vapaavalintaisista aiheista. Politiikkaan ja jalkapalloon liittyvien kysymysten lisäksi presidentiltä tiedusteltiin mitä mieltä hän on ananaksesta pizzatäytteenä.

Islantilaisen Visir-lehden mukaan Akureyrin kaupungin oppilaat saivat todistaa kuinka presidentti totesi vastustavansa täysin ananaksen käyttämistä pizzoissa. Lisäksi hän totesi, että haluaisi kieltää ananaksen pizzatäytteenä, jos hänellä olisi valtuudet tehdä sellainen laki. Tällä tietoa Islannissa saa jatkossakin käyttää ananasta pizzoissa, mutta huippusuositun presidentin kanta tuli ainakin selväksi.

Kerro kommenteissa mitä mieltä sinä olet ananaksesta pizzassa?