Kylie Jenner paljasti aamutoimensa – tämäkö on naisten arkipäivää?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet menestyneet ihmiset ovat kehittäneet itselleen toimivan ja tehokkaan aamurutiinin, jonka avulla heidän päivänsä lähtee aina hyvin käyntiin. Nyt Kylie Jenner on kertonut Violet Grey -sivustolle mitä hän tekee ensimmäisen tunnin aikana heräämisestään.

Kylie Jenner on monessa mukana, minkä vuoksi hänen aamunsa ensimmäinen tunti onkin melko tehokas. Kun Kylie on herännyt, hän menee ensimmäisenä meikkaamaan. Tämän jälkeen hän alkaa tekemään Tygalle ja itselleen aamiaista, joka on lähes aina paistettua riisiä, kananmunaa ja makkaraa.

Aamiaista syödessään Kylie Jenner lukee läpi kaikki hänen tekstiviestinsä, joita on jo yleensä tullut aamun ensimmäisten tuntien aikana melko paljon. Perheellä on monia erilaisia ryhmäviestiketjuja, joissa kaikki kertovat missä he menevät omien projektiensa kanssa.

Aamiaisen jälkeen Kylie selaa yleensä YouTube-kanavia ja etsii arvosteluita hänen kosmetiikkatuotteistaan oppiakseen mitä kehitettävää hänellä on. Tämän jälkeen Kylie suuntaa palavereihin, jotka koskevat usemmiten hänen lanseerattuja tuotteitaan tai uusia suunnitteilla olevia Kylie Cosmetics -tuotteita.