Lucy Mecklenburghin kaula-aukko kuin miesten päiväunista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähdyssä Glamourelämää Essexissä -realitysarjassa mukana ollut brittiläinen Lucy Mecklenburgh on ohjelmassa esiintymisen jälkeen keskittynyt uraansa eroamalla miehestään ja perustamalla oman Lucy’s-nimisen putiikin Essexiin. Viime aikoina hän on viihtynyt julkkisjuhlissa.

Viikonloppuna Lucy Mecklenburg kuvattiin osallistumassa Fifty Shades Darker -elokuvan ensi-iltajuhliin Odeon-elokuvateatterissa Lontoossa yhdessä Dakota Johnsonin ja Jamie Dornanin kanssa. Näyttelijättären iltapuku oli yksi illan näyttävimmistä, sillä sen valtava kaula-aukko ulottui lähes vyötärölle saakka.

Lucy Mecklenburgh aloitti aktiivisen kuntoilun erottuaan huhtikuussa 2012 silloisesta kihlatustaa Mario Falconesta. Seuraava ihmissuhde Gethin Jonesiin kariutui syksyllä 2013. Lucy on kertonut saavansa ihmisiltä paljon kysymyksiä siitä miten pitää yllä upeaa ulkomuotoa. Lucy on perustanut myös oman nettisivun, jossa kertoo fitness-tottumuksistaan.

Splash
Splash
Splash