Maailmankuulu naistenlehti ELLE: ”Vedän tänään kalsarikännit”

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme viime päivinä seuranneet tiiviisti suomalaisen kalsarikännit-termin nopeaa leviämistä ympäri maailmaa. Kalsarikännit on koettu maailmalla eksoottiseksi, ja sen on todettu korvaavan tänä vuonna esimerkiksi tanskalaisten hyggen maailmanlaajuisena lifestyle-trendinä.

Viikonloppuna kalsarikännejä ylistävien medioiden joukkoon liittyi myös maailmankuulu naistenlehti ELLE. Lehti kirjoitti artikkelin, jossa kalsarikännit esitettiin erittäin positiivisessa valossa kasvavana trendinä. Pian sen jälkeen sama artikkeli jaettiin lehden Facebook-sivuilla. Sen yhteydessä sometoimittaja totesi ”Girl, I’m getting my kalsarikännit on tonight”.

– Elämästämme puuttui jotain. Jotain sellaista jonka ei tiedä puuttuvan ennen kuin se saapuu kaikessa suomalaisuudessaan. Se on kalsarikännit. Emme halua liioitella, mutta tämä on paras sana, jonka olemme koskaan, siis koskaan koko elämämme aikana, kuulleet, lehden lifestyle- ja kulttuuriosastolla julkaistussa artikkelissa kerrotaan.