Ruusukultainen kylpyamme tuo luksusta arkeen

Koti & Asuminen Lux · Terhi Piiroinen

Voiko ihanampaa rentoutushetkeä olla kuin kuuma kylpy ihoa hellivän vaahdon seassa? Esittelyyn nousee nyt luksustason kylpyamme, joka säväyttää myös ulkonäöllään. Tässä on kylpyammeiden Ferrari.

Tassuammeita valmistavan menestysbrändi Penhaglionin valikoimaan on liittynyt mukaan vaaleanpunainen kylpyamme. Peilipintainen kaunotar soveltuu tyylikkääseen kylpyhuoneeseen, jonka ominaisuuksista ei tingitä. Tilaustyönä käsintehty amme lähetetään uudelle omistajalle noin 7.500 eurolla.

Kylpyammeen hana on perinteinen ja brittiläistä tyyliä edustava. Toisin sanoen, mikäli kylpynautintoon haluaa suomalaisen sekoittajan veden lämpötilaa säätelemään, tulee sellainen kaiketi tilata tehtaalta erikseen tai asentaa myöhemmin itse. Ammeen esitteli JustLuxe-sivusto.