18-vuotias vuohi ihastui lähettiin – rakkautta ensisilmäyksellä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan joidenkin kotipihojen lemmikit ilostuttavat postinkantajien työpäivää mennessään iloisesti tervehtimään heitä joka aamu. The Gentle Barn Tennessee -nimisellä tilalla asuu suloinen vuohi, joka on rakastunut UPS-lähettiin.

Tila on julkaissut Facebook-sivuillaan kuvan, jossa nähdään miten Pearl-niminen vuohi on mennyt jälleen lähettiä vastalle hänen autonsa luo. People Magazine -sivuston mukaan 18-vuotias vuohivanhus kuulee lähetin auton jo kaukaa ja keskeyttää aina kaikki silloiset toimensa juostakseen miestä vastaan.

Tunteet ovat Pearl-vuohen onneksi molemminpuoliset, sillä myös lähetti on ihastunut vuoheen ja kertonut tämän pelastavan aina miehen huonoimmankin päivän juostessaan häntä aina vastaan. Välillä mies tuo rakkaalle vuohelle rapsutusten ja halausten lisäksi myös maapähkinävoita.

Gentle Tennessee Love Story <3 Pearl is in love with the UPS man. When she hears his truck pull in she will drop…

Publié par The Gentle Barn Tennessee sur dimanche 12 février 2017