Maailman komein vanki pääsi New Yorkin muotiviikkojen catwalkille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset ympäri maailmaa ovat menneet sekaisin Jeremy Meeks -nimisestä rikollisesta, joka nousi uutisotsikoihin pidätyskuvansa ansiosta. Fotogeeninen mies sai pidätyskuvansa ansiosta vankilassa ollessaan rahakkaan sopimuksen mallitoimistosta. Mies vapautui vankilasta viime keväänä ja on nyt kävellyt ensimmäistä kertaa muotinäytöksessä.

Splash

Vapautumisensa jälkeen Jeremy Meeks on aloitellut vähitellen uraansa mallina. Nyt mies palkattiin myös New York Fashion Week -muotiviikoille, jossa hän käveli ensmmäistä kertaa muotinäytöksessä mallina. Jeremy Meeks erottui muista miesmalleista Philipp Plein -näytöksessä poikkeuksellisen komean ulkonäön vuoksi eikä suinkaan siksi, että hän olisi näyttänyt kokemattomalta muiden mallien rinnalla.

Jeremy Meeks on saanut myös hänen Instagram-sivuilleen julkaisemilla kuvilla naiset sekaisin. Meeksiä seuraa jo lähes 900.000 fania, joista suurin osa on varmasti naisia. Jeremy Meeksiä odottaa monien mielestä vielä vakuuttava ura muodin parissa mikäli mies pysyy kaidalla polulla.

New York fashion week with My best friend and amazing manager !!! @jimjordanphotography @whitecrossmanagement #godisgood

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

@jmeeksofficial #LetsMakeNYFWgreatAgain – #NeighborHoodKingsNEWYORK

A post shared by Philipp Plein (@philippplein78) on

#LetsMakeNYFWgreatAgain @jmeeksofficial

A post shared by Philipp Plein (@philippplein78) on

@highsnobiety @jmeeksofficial #dynasty

A post shared by Philipp Plein (@philippplein78) on