Mies ei kehunut tyttöystävän tekemää ruokaa – tilanne eskaloitui nopeasti

Ohhoh! Ruoka · Annukka Heikkilä

Ruoan laittaminen on monille henkilökohtainen asia ja moni kotikokki haluaisikin aina, että heidän keitoksiaan rakastettaisiin ja vaivannäköä arvostettaisiin. Eräs New Hampshiressa asuva mies sai oppia tämän kantapään kautta sanottuaan tyttöystävälleen, että hänen tekemä illallinen oli ollut ihan hyvää.

Jason Martin oli kertonut tyttöystävälleen Jodi Ecklundille, että naisen valmistama pasta oli ollut ihan hyvää sen enempää sitä ylistämättä. Nainen oli raivostunut miehelle siitä, että mies ei ollut rakastanut hänen laittamaansa ruokaa. Ecklund oli lopulta alkanut Munchies-sivuston mukaan pahoinpitelemään miestä. Nainen oli lyönyt miestä päähän ja alkanut heittelemään hänen tavaroitaan parkkipaikalle.

Kun poliisit olivat saapuneet paikalle, nainen ei ollut suostunut päästämään heitä sisälle. Poliisit olivat joutuneet odottamaan rauhallisesti tunteja, koska naisella oli ollut talossa useampia tuliaseita. Lopulta he olivat saaneet naisen antautumaan heille, ja naista syytetään tällä hetkellä kuudesta eri rikoksesta pahoinpitelyyn ja virkavallan vastustamiseen liittyen.