Ranskanbulldoggi jäi hetkeksi yksin – täystuho viidessä minuutissa

Koti & Asuminen Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa koiraroduista tarvitsee pientä seurakoiraa huomattavasti enemmän liikuntaa, leikkimistä ja erilaisia aktiviteetteja pysyäkseen kotona rauhallisina ja poissa pahanteosta. Mikäli koiralla on paljon energiaa ja se jätetään kotiin yksin, se keksii nopeasti itselleen mielenkiintoista tekemistä kielletyistäkin puuhista.

Nyt videolla nähdään mitä tapahtuu kun energinen ranskanbulldoggi on jäänyt kotiiin hetkiseksi yksin. Viisi minuuttia omaa rauhaa oli koiralle jo tarpeeksi aikaa siihen, että se sai näyttävän sotkun olohuoneessa aikaiseksi.

Videolla nähdään miten koira ottaa yhtään asiaa sen enempää harkitsematta sohvatyynystä kiinni ja alkaa repimään sitä. Pian koira jo saakin tehtyä reiän tyynyyn, jonka sisältö on lattialle ja matolle revitty jo muutaman minuutin jälkeen. Tyynyn tuhoamisen jälkeen koira juoksee muutamia kertoja vauhdikkaasti täytteiden päältä levittäen ne samalla mahdollisimman laajalle alueelle.

French Bulldog Makes A Mess

'I left my frenchie alone for five minutes'… ??

Publié par The LAD Bible sur lundi 20 février 2017