Kate Mossin rinnat paljastuivat – paita petti salamavaloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Moss on eräs maailman ikonisimmista mallikaunottarista. Kauneutensa lisäksi hänet tunnetaan railakkaasta elämänasenteestaan, josta ei puutu seksiä, huumeita ja rock’n’rollia. Viime aikoina nainen on haaveillut omasta yökerhosta Lontoossa.

Eilen Kate Moss kuvattiin poistumassa Lontoon Knightsbridgessä sijaitsevasta Sumosan Twiga -ravintolasta. Hän oli valinnut ylleen niin läpikuultavan mustan paidan, että se muuttui salamavalojen välkkeessä läpikuultavaksi.

1990-luvulla uransa huipulle noussut Kate Moss unelmoi parhaillaan omasta yökerhosta Lontoossa. Huippumalli kertoi Marie Clairelle rakastaneensa aina yökerhoissa tanssimista. Hänen mielestään nuorena oli parasta laittautua ja pukeutua kauniisti sekä lähteä yökerhoon juhlimaan.

Vuonna 2005 Kate Moss joutui skandaalin pyörteisiin, kun kuvat hänen huumeiden käytöstään vuoti julkisuuteen. Malli menetti miljoonien eurojen arvoiset yhteistyösopimukset muotitalojen kanssa huumeiden käytön paljastumisen johdosta.

Splash
Splash
Splash