Teinipoika heräsi matkalla omiin hautajaisiinsa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Intian Managundissa asuva teini koki taannoin todellisen kammottavan herätyksen. Kuolleeksi luultu nuorukainen havahtui nimittäin matkalta omiin hautajaisiinsa. 17-vuotias Kumar Marewad joutui noin kuukausi sitten sairaalahoitoon kulkukoiran purtua häntä.

Hengityslaitteeseen laitetun teinin tila huononi nopeaa vauhtia, eivätkä lääkärit uskoneet hänen selviytyvän. Pojan perheelle annettiin kaksi vaihtoehtoa, joko hoitoa jatkettaisiin tai hänet toimitettaisiin kotiinsa. Sukulaiset päätyivät jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Jonkin aikaa myöhemmin Kumarin uskottiin kuolleen, sillä hän ei enää hengittänyt eikä liikkunut.

Noin kaksi kilometria hautajaispaikasta Kumar kuitenkin avasi silmänsä, liikuttaa raajojaan ja hengittää nopeaan tahtiin. Nuorukainen toimitettiin pikaisesti läheiseen sairaalaan. Times of India -lehden mukaan lääkärit epäilevät Kumarin kärsivän koiran pureman aiheuttamasta aivojen ja aivokalvon tulehduksesta.