Erin haastattelussa Idols-tuomaroinnistaan: ”Olen aika suorasukainen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen pitkän linjan poptähti Erin Anttila kiinnitettiin äskettäin Idols-kilpailun uuden tuotantokauden tuomariksi yhdessä Antti Tuiskun ja Jurekin kanssa. Stara tapasi Erinin Iskelmä Gaalassa, jossa hän kertoi muun muassa tulevasta Idols-pestistään.

Erin kommentoi millaisin tunnelmin hän lähtee tuomaroimaan Idols-laulajia ja miten aina positiiviselta popkaunottarelta onnistuu kritiikin antaminen laulajille.

– Kyllä minä koen, että olen silti aika suorasukainen. Kyllä minä sanon mitä mieltä olen. Ehkä teen sen silleen nätisti. Niin, että ihminen ei välttämättä edes huomaa, että sitä kritisoidaan, Erin kertoi Staralle.

Idols-tuomareista Eriniä ja Antti Tuiskua yhdistää esimerkiksi se, että molempia väheksyttiin erityisesti rockpiireissä uran alkuaikoina. Erinin Nylon Beat ja Antti Tuisku nousivat molemmat kuitenkin lopulta juuri rockpiirien suosioon. Molemmilla on lisäksi takanaan pitkä musiikillinen ura.

– Jos kuuntelee vaikka Nylon Beatin ensimmäistä levyä tai Antti Tuiskun ensimmäistä levyä, niin aika paljon töitä ollaan tehty sen jälkeen. Silleen haluttu tätä tosi paljon. Idols on ehkä sellainen konsepti, mistä löytyy sellaisia tyyppejä, joista tulevat nämä meidän tulevaisuuden popparit, Erin kertoi.

– Meille molemmille se asia on tosi tuttu, ja voisin kuvitella, että me osataan nähdä sieltä sellaisia tyyppejä, jotka saattavat lähtökohtaisesti vaikka ärsyttää tai niitä ei ymmärretä. Päällisin puolin voi näyttäytyä huonona, mutta sitten me ehkä nähdään siinä jotain.

– Kyllä siinä on kuitenkin kyse musiikista ja fiiliksistä. Poptähteys on minun mielestäni tosi paljon kiinni energiasta, mitä tuo huoneeseen. Jos me löydetään sellainen tyyppi, joka antaa itsestään tosi paljon, niin sitten alkaa kiinnostaa.

Pyysimme Eriniltä vinkkiä siitä mitä kevään Idols-koelaulajien tulisi erityisesti muistaa astellessaan tuomariston eteen.

– Kannattaa vain heittäytyä ja olla oma ihana itsensä. Siitä me sitten lähdetään arvioimaan, Erin ohjeistaa.