Teinityttö löysi autonsa tuulilasista flanellipaidan – ihmiskauppiaiden ansa paljastui

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Michiganin Flintissä ostoskeskuksessa työskentelevä 19-vuotias Ashley Hardacre hämmästyi mennessään kauppakeskuksen parkkipaikalle työvuoronsa päätteeksi. Autoon istahtanut nainen huomasi, että hänen tuulilasinpyyhkijänsä ympärille oli pujotettu flanellipaita.

Facebook

Ashley Hardacre oli työskennellyt yövuorossa Genesee Valley Mallissa, kun oli aikeissa ajaa kotiinsa pimeältä parkkipaikalta. Hän kuitenkin muisti äitinsä varoituksen, että naisen ei kannata nousta autosta yöaikaan turhanpäiten. Ihmiskauppiaat ovat tehtailleet ansoja, joiden avulla he sieppaavat nuoria naisia.

Ashley oli huomannut, että lähistöllä oli kaksi autoa, joiden moottorit olivat käynnissä. Hänelle tuli epämiellyttävä olo ja päätti ajaa parkkipaikalta pois paita tuulilasissa.

Ashley kertoi tapauksesta Facebookissa, ja kuva lähti nopeasti leviämään viraalina ja varoittavana esimerkkinä muille. Paikallinen poliisi on varoittanut naisia nousemasta yöaikaan autoistaan ulos, mikäli huomaavat esimerkiksi tuulilaseissa omituisia esineitä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.