Voivatko rajuilmat todella olla näin kauniita? Mykistävän kauniit kuvat

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme muutama viikko sitten ala-asteikäisestä Chase Milleristä, jonka harrastuksena on myrskyjen metsästäminen. Harrastus on saanut alkunsa innokkaasta isäpuolesta, ammattivalokuvaaja Jason Weingartin mieltymyksestä rajuilmoja kohtaan.

Barcroft TV esittelee nyt minuuttitolkulla upeaa materiaalia hurjista sääolosuhteista Weingartin kuvaamana. Weingartin pääasiana on saada kuvia ja taltiointeja, jotka lyövät ällikältä kerta toisensa jälkeen. Mies matkustaa tuhansia kilometrejä salamoiden, pyörremyrskyjen ja pilviryppäiden perässä.

Mies joutuu asettamaan henkensä vaaraan ikimuistoisten tilanteiden ikuistamiseksi. Kuvaaminen kannattaa, koska otosten kautta pääsee kurkistamaan luontoäidin äkkipikaiseen luonteeseen. Maailma on upea.