Beyonce perui Coachella-jättikeikkansa – lääkärin määräyksestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Beyonce ilmoitti taannoisessa Instagram-kuvassa odottavansa kaksosia. Kaunis raskausvatsan paljastava kuva oli yksi koko Instagramin tykätyimmistä kuvista saadessaan yli 10,5 miljoonaa tykkäystä ja yli puoli miljoonaa onnittelukommenttia.

Kaikki iloitsivat Beyoncen raskausuutisista, mutta se sai monet kuitenkin ihmettelemään, että tulisiko tähti perumaan odotetun esiintymisensä suosituilla Coachella-festivaaleilla. Beyonce ei ollut vielä muutama viikko sitten perumassa esiintymistään, mutta nyt nainen on sen tehnyt.

Business Insider -sivuston mukaan Beyonce tulee noudattamaan lääkärien määräystä, jonka mukaan hän ei saa esiintyä keväällä Coachella-festivaaleilla. Coachella järjestetään Kaliforniassa 14.-16. ja 21.-23. huhtikuuta, ja esiintymisensä peruneen Beyoncen ohella tapahtuman pääesiintyjiä ovat Kendrick Lamar ja Radiohead.