Laadunvalvoja testasi parvekkeen verkkoaidan – hyppäsi kaiteelta alas!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rakentajien toivoisi tekevän aina mahdollisimman tarkkaa ja laadukasta työtä, että se kestää rakennuksissa aikaa. Eräs kerrostalon parvekkeita kunnostanut mies oli ainakin hyvin varma oman työnsä laadusta ja kestävyydestä, jonka tulikin olla huippuluokkaa tai miehen olisi testausvaiheessa käynyt köpelösti.

Videolla nähdään Salvadorissa kuvattu tilanne, jossa mies testaa parvekkeelle kiinnitetyn verkkoaidan kestävyyttä. Videolla näkyvä mies on ilmeisesti itse kiinnittänyt aidan ja hänen luottonsa on sen mukainen. Mies hyppää vauhdilla korkealla olevan parvekkeen kaiteen yli testatakseen aidan pitävyyden.

Mies heittäytyy monta kertaa aitaa vasten ja menee aidan ja parvekkeen väliin makaamaan varmistuakseen, että aita pysyy parvekkeen kaiteessa kiinni. Onneksi miehen työn jälki oli kestävää, koska pienelläkin reiällä aidassa olisi voinut olla kohtalokkaat seuraukset.